KSI Håndbold Klub (tidl. USG)

Københavns bedste håndboldklub for studerende!

Betaling af kontingent som aktiv

Kontingentbeløbet for studerende er 1500 kr. og 1900 kr. for ikke-studerende. Af disse beløb går 180 kr. til medlemsskab af Store KSI.

Du skal gøre følgende for at betale kontingent for sæsonen 2018-2019:

1. Gå ind på www.usg.dk og log ind på din eksisterende profil eller opret en ny. Ret eventuelt dine personlige oplysninger.

2. Klik på "Tilmelding" > "Idrætsoversigt" > "Klub Håndbold" > "Hold" > "kl-haMK"  > "Læg i kurv" 

3. Gå til betalingen.

Tjek i øvrigt gerne ved samme lejlighed, at dine personlige oplysninger på www.ksihaandbold.dk er korrekte, og at du har angivet, om du er studerende eller ej.

 

Passive medlemmer:

Ønsker du at være passivt medlem af KSI Håndbold koster det 200 kr. for hele sæsonen. Beløbet dækker medlemskabet af Store KSI (+20 kr. som vi af administrative grunde ikke kan komme uden om!). Som passivt medlem er man velkommen til alle sociale arrangementer, og man kan til enhver tid melde sig aktiv igen.

Tilmeldingsproceduren for passive medlemmer er ved at blive undersøgt...

Spillere, der skal studere et semester i udlandet:

Til efteråret: Man melder sig passiv på www.usg.dk nu og betaler 185 kr (som er medlemskabet af Store KSI, der alligevel skal betales). På den måde er man sikker på at have sig en plads i KSI Håndbold. Til foråret, når man er klar til at spille igen, melder man sig aktiv og betaler et refunderet kontingent på 750/950 kr. for studerende/ikke-studerende.

Til foråret: Man melder sig ind som aktiv på www.usg.dk nu og betaler det fulde kontingent. Inden 15.januar skal man melde til medlemsregistratoren, at man ønsker at være passiv i forårssæsonen, hvorefter man får refunderet halvdelen af beløbet, som afhænger af om man er studerende eller ikke-studerende. Dette gælder også for skadede spillere.

Betaling af kontingent, hvis man meldes aktiv efter 15. januar

Medlemmet betaler halvdelen af kontingentet + gebyr til Store KSI.

 

Indmelding

En spiller er indmeldt i KSI Håndbold, når:

1. Spilleren har en udfyldt profil på www.usghaandbold.dk

2. Spilleren via www.usg.dk har tilmeldt sig og betalt kontingent.

 

Prøvetræning

Nye spillere kan prøvetræne to til tre gange inden indmeldelse. Den pågældende spiller skal henvende sig til dame- eller herreformanden inden første prøvetræning.

 

Deltagelse i kampe

En spiller kan deltage i turneringskampe, når han/hun har betalt kontingent for den pågældende periode. En spiller, som prøvetræner, kan deltage i træningskampe.

 

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til betalingen, skal du primært henvende dig til KSI Kontoret på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 35 37 61 98. Hvis kontoret ikke kan hjælpe, er du velkommen til at kontakte medlemsregistrator.

Login